Vélo & co
Herstellingen en verkoop van fietsen
Provinciestraat 243 / 245
2018 Antwerpen
tel. 03 298 95 88
info@velo-en-co.be
www.velo-en-co.be
Openingsuren
dinsdag 10 tot 18u
woensdag 10 tot 18u
donderdag 10 tot 18u
vrijdag 10 tot 18u
zaterdag 10 tot 17u
zondag en maandag gesloten
Officiële verdeler van

Batavus
Oxford"
Dahon
Bakfiets.nl
Cortina

cremecycles
 

Over Velo & co

Rouchden een stevige dertiger die in zijn tienerjaren de stiel heeft geleerd en uit die ervaring is een eigen zaak gegroeid.

Rouchden, van Marokkaanse origine, is geboren en getogen in Antwerpen. Op zijn twaalfde kreeg hij van Dirk van fietsenzaak De Geus (Geuzenstraat Antwerpen) fietssleutels om buiten voor de winkel op de stoep te sleutelen aan de fietsen van zijn vrienden. Zes jaar lang heeft hij daarna zijn scholing gekregen met leercontract bij Dirk van De Geus. Dan heeft hij vier jaar lang andere werkervaringen opgedaan en is hij op zijn 25e bij Mario de Fietsdokter terecht gekomen (Verschansingsstraat Antwerpen). Daar heeft hij zes jaar gewerkt, eerst als technieker, later als hoofdtechnieker en baas van het atelier. Na twaalf jaar vélo-voorgeschiedenis heeft hij dus de stap gezet naar een eigen zaak Vélo & co.

Sindsdien draait deze jonge, leuke en sympathieke fietswinkel op volle banden. Vélo & co kan terugblikken op een eerste succesvol jaar dat alle verwachtingen overtreft. Vélo & co's troeven zijn dan ook in verhouding: vriendelijk en correct, duidelijk en op maat. Vélo & co bijzondere service voor, tijdens en na verkoop doet mensen tevreden terugkeren, en de mond aan mond reclame heeft dan ook zijn effect niet gemist. Ze blijven hun belofte waarmaken van herstelling klaar tegen de volgende werkdag, ook al betekent dat soms nachtwerk. Leuk om te weten dat Vélo & co bestaat. Het maakt fietsen nog plezanter, en op de gepaste fiets is dat nog eleganter.

.

.

Rouchden